"Aku menyintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, hilanglah cintaku padamu" IMAM NAWAWI….

***AHLAN WASAHLAN***

 

ASSALAMUALAYKUM WBT…

TERIMA KASIH KEPADA KUNJUNGAN ANTUM KE BLOG ANA YANG TIDAK SEBERAPA.SEANDAINYA TERDAPAT CADANGAN YANG MEMBINA, DIHARAPKAN AGAR DAPAT MENINGGALKAN KOMEN ANDA DI SINI. SEGALA KEBAIKAN DATANG DARI ALLAH DAN YANG BURUK DATANG DARI KELEMAHAN ANA SENDIRI….

 


49 responses

  1. Pengisisan yang nak disampai ok dah. tp kompleks sangat border yg dibuat. Kalau boleh kurangkan sikit serta disusun nampak sedap sikit. Slmz

    Mac 5, 2007 at 4:39 am

  2. salam alayk..jazakallahu khairan kathira..alhamdulillah…sudah diperbaiki….

    Mac 5, 2007 at 5:01 am

  3. salam…dah kemas, cuma teks posting minta jadikan justify, bukan align left, baru nampak kemas dan tersusun. Syukran

    Mac 7, 2007 at 6:21 pm

  4. Salam,

    Nice blog… pengisian pun menarik..
    Keep on blogging to spread the Words of Allah…
    May Allah bless all Muslims together…🙂

    Mac 9, 2007 at 4:18 am

  5. Assalamu’alaikum.

    Senang dapat bersilaturahmi kesini.

    Mac 10, 2007 at 2:16 am

  6. Assalamualaykum. menziarah

    Mac 13, 2007 at 3:04 am

  7. wa alaykumussalam wbt.. syukran jazilan kerana sudi berziarah di sini…

    Mac 13, 2007 at 10:16 am

  8. omar fattah

    assalamu alaikum ya ukhti…
    salam kenal dari indonesia.

    Mac 14, 2007 at 6:10 pm

  9. Wa alaykumussalam wbt…. Salam kenal kembali….

    Mac 15, 2007 at 1:12 am

  10. Assalamu’alaikum Wr.Wb ….moslem blogwalker just stand for a moment… then rolling again.. he..he..he…. you have a nice blog… keep going.. nahnu du’at qobla syai’in

    Mac 15, 2007 at 4:30 pm

  11. wa Alaykumussalam wbt. thanks for the comment.

    Mac 16, 2007 at 12:35 am

  12. Assalamu’alaykum… afwan my sister….. saya izin untuk download foto-foto di Multiply anti yang folder flowers…. kalau tidak berkenan bisa balas di email saya or blog saya… Jazakillah khoiron katsiron…!!!
    wassalamu’alaykum…….

    Mac 17, 2007 at 1:08 pm

  13. wa Alaykumussalam wbt… Afwan..silakan.. ambil saja..:)

    Mac 17, 2007 at 1:14 pm

  14. Syukron.. yaa ukhti hasilnya bisa dilihat-lihat di blog saya InsyaAllah… Barokallahu fik… jazakillah..!!

    Mac 17, 2007 at 1:38 pm

  15. Assalamualaikum w.w.
    SeNang dapat melihat blog ini…. jadi terinspirasi untuk mengebangan sisi religi… salam

    Mac 19, 2007 at 4:25 am

  16. Assalamualaykum warahmatullah wabarakaatuh..
    salam perkenalan untuk ukhty dari ana di Indonesia. Semoga bisa menambah jalinan ukhuwah kita. syukran ^_^

    Mac 20, 2007 at 4:27 pm

  17. Wa’alaykum salam… kunjungan balik yaa ukhti… oh ya syukron jazakillah atas picturenya… saya bikin untuk header blog… mampir yaa…. but masih dalam rangka perbaikan….!!!

    Mac 21, 2007 at 12:45 pm

  18. Wa alaykumussalam wbt… sis Izti….:) reach me in MP…^_^

    Mac 22, 2007 at 3:42 am

  19. ghuroba: Sama-sama…. jika udah siap nanti… bisa dilihat ya…:)

    Mac 22, 2007 at 3:43 am

  20. Salam. Mohon izin untuk gunakan header di atas untuk entry ini. Shukran ‘alaik.

    Mac 24, 2007 at 3:39 pm

  21. Assalamualaykum wbt…..
    Silakan, ambil sahaja. Credits to my step brother, EMAMZ… for helping me creating the header….

    Mac 24, 2007 at 3:59 pm

  22. Muhammadan

    Salam. Tumpang tanya, skrg bekerja dimana dan dulu belajar dimana?

    April 25, 2007 at 7:59 pm

  23. harun debak

    salam hormat, assalamualaikum..

    tenteram hati mengunjungi blog anda… kupasan topik2 style anak-anak didik ustaz ashaari je.. betul ke ni?

    April 30, 2007 at 3:16 am

  24. wa alaykumussalam wbt…. Alhamdulillah semoga ketenangan menjadi milik siapa yang membaca dan mencerna maksudnya…. hmm…. kupasan topik tidak menggambarkan apa apa… dan yang pasti ana bukan anak didik ustaz Ashaari Mohamad!^_^.. wallahu a’lam..

    April 30, 2007 at 3:59 am

  25. assalamu alaikum ..

    nice blog, jadi kepengin punya kayak gini🙂

    Mei 6, 2007 at 10:09 pm

  26. Wa alaykumussalam wbt…. syukran.. masih dalam pembangunan lagi blognya.. kiranya masih bertatih gitu….makasih atas ziarahnya….^_^

    Mei 7, 2007 at 4:53 am

  27. Assalamualaikum

    Cantik blog anda, pengisiannya lagi cantik, minat sekali…kalau berkesempatan saya akan datang lagi…

    Mei 7, 2007 at 5:45 am

  28. wa alaykumussalam wbt… ukht. syukran atas ziarahnya…. insya Allah akan ditingkatkan lagi dari masa ke semasa….^_^

    Mei 7, 2007 at 5:52 am

  29. Fariz Audah

    Assalamu`alaikum……….

    Salam kenal, dari Indonesia.
    Semoga Blog Ini dapat bermanfaat bagi pembacanya. & Menjadi Amal Sholeh bagi pembuatnya.

    Wassalam…..

    Mei 9, 2007 at 5:11 am

  30. wa alaykumussalam warahmatullahi wabarakatuh… salam ukhwah minni aidhon…^_^

    Mei 9, 2007 at 5:26 am

  31. saya

    ukhti…….
    rindu ukhti………

    Ogos 6, 2008 at 3:16 am

  32. humaira

    Assalamualaikumwbh,

    Sister, nice blog. Pengisian yang berilmiah. Salam perkenalan.

    September 3, 2008 at 8:27 am

  33. Saya: jika rindu sampaikanlah pesan di telefon….:)

    September 3, 2008 at 1:00 pm

  34. humaira: salam perkenalan kembali.

    September 3, 2008 at 1:01 pm

  35. Assalamualaykum…
    Salam ukhuwah…senang sekali menjumpai blog anti. Marilah menziarahi blog saya…

    September 8, 2008 at 7:11 am

  36. wa alaykumussalam wbt…. salam ukhwah kembali.:)

    September 8, 2008 at 12:31 pm

  37. aq

    Assalaamu’alaykum my sister….

    Apa kabar? long time not see.
    I’m from Indonesia, sis, min Jakarta.

    Nice blog sis, what about ur MP? still update?

    Salam ukhuwah🙂

    September 26, 2008 at 6:43 am

  38. wa alaykumussalam wbt…. i got a problem to update my MP….:(

    salam ukhwah kembali.

    September 26, 2008 at 10:20 am

  39. Assalamu’alaikum ukhti,

    Kaifa hal? Semoga semuanya baik-baik aja.

    Just wanna let you know that there is a little misspell on my web address in your link. Its supposed to be like what I write.

    Regards,

    Anto

    September 26, 2008 at 10:52 pm

  40. salam. i will fix it.

    September 30, 2008 at 4:36 pm

  41. Abi Ahmad

    Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

    Alhamdulillah, pagi ini Abi temukan link ananda Zahra, lembut redaksinya dan tentu juga gambaran dari pribadi orangnya.
    Nama ananda sama dengan nama cucu yanda nomer dua, dari 13 orang cucu.
    Semoga nanda – kehidupanmu secerah keindahan dari bunga-bunga yang senantiasa bercahaya.-
    Wassalam.
    Abi Ahmad

    November 21, 2008 at 6:55 am

  42. wa alaykumussalam wbt…..
    Gembira sekali mendapat doa seperti itu…..🙂 makasih ya Abi!

    November 22, 2008 at 12:19 am

  43. aesyah

    Assalamualikum…mmg bagus blog ni. ssuai utk mndalami ilmu agama.. pghtr komen dlm ni blg berinteraksi x dlm ni?? ni 1st time su masuk blog ni..mmg bagus.

    Januari 17, 2009 at 11:20 pm

  44. wa alaykumussalam wbt. pastinya boleh Aesyah..

    Januari 18, 2009 at 12:05 pm

  45. norliza

    Assalamualaikum.

    Salam perkenalan.
    Saya suka membaca blok ukhti sebagai pengisian diri. Semoga apa yang di tulis akan mendapat rahmat dari allah.

    Salam ukhuwah.

    Januari 29, 2009 at 10:43 am

  46. kamu sangat bagus dlm fahaman agama. good luck

    Februari 3, 2009 at 11:08 am

  47. norliza: wa alaykumussalam wbt. terima kasih!

    Februari 4, 2009 at 8:54 am

  48. Salam ukhwah..Banyak ilmu yang boleh dikutip di sini..Syukran follow

    Jun 30, 2011 at 3:57 pm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s